Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679531592

Amistoso 679531592 Información oficial sobre el partido 679531592 en Hattrick

07.07.2021 12:05:00

F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 7 - 0 Sandungueros Alineación oficial del equipo 'Sandungueros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
F.Claab.Barajas Alineación oficial del equipo 'F.Claab.Barajas' en el partido 8 - 0 Sandungueros Alineación oficial del equipo 'Sandungueros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.Claab.Barajas

Goles Goles

  • 122 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Al minut 11 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a F.Claab.Barajas va ser Jesús Cabestany.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.Claab.Barajas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josué Cascabuey progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): F.Claab.Barajas va augmentar la diferència quan Iulică Stanciu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): F.Claab.Barajas va aconseguir el 4 - 0 quan Jesús Cabestany va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de F.Claab.Barajas pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ferdinando Diletti va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, F.Claab.Barajas va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ferdinando Diletti, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 7 - 0 va pujar al marcador quan F.Claab.Barajas va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Josué Cascabuey des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26, Abdelmoussawir Slimani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Gerard Ratusznik va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jorge Tarín va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Gorka Urdanpilleta es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gorka Urdanpilleta de F.Claab.Barajas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Tarín de F.Claab.Barajas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sandungueros

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Máximo Randulfe de Sandungueros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vicenç Figueras.