Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679521655

Amistoso 679521655 Información oficial sobre el partido 679521655 en Hattrick

07.07.2021 12:05:00

Dharma F.C. Alineación oficial del equipo 'Dharma F.C.' en el partido 0 - 4 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Dharma F.C. Alineación oficial del equipo 'Dharma F.C.' en el partido 0 - 5 cafres Alineación oficial del equipo 'cafres' en el partido
Tiene un resultado normal 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dharma F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): En Winifredo Vara del Rey va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

cafres

Goles Goles

  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, cafres es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Linus Carlsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del DFC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ilija Dimitrijević la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del cafres es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 43.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Salvador Gregorio de cafres va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Linus Carlsson va aprofitar un error defensiu al minut 90, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a cafres.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18, un refús desafortunat de Brandomil Cordido, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marcelo Martínez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Ilija Dimitrijević va marcar al minut 33 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ilija Dimitrijević, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. cafres va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ilija Dimitrijević. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrik Bahr de cafres la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.