Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679504514

Amistoso (Int., RC) 679504514 Información oficial sobre el partido 679504514 en Hattrick

07.07.2021 12:25:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 5 - 3 Muşchetarii Alineación oficial del equipo 'Muşchetarii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 8 - 1 Muşchetarii Alineación oficial del equipo 'Muşchetarii' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Corentin Labrosse arribés a peus de Victorino Pizarro, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Periquito el 1 - 1.
  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Periquito va agafar avantatge al minut 26 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Victorino Pizarro fent així el 2 - 1.
  • 122 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Periquito prenia la batuta de l'encontre al minut 66, quan en Javier Prado va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Periquito va augmentar la diferència quan Manuel Irauregui no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Periquito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Corentin Labrosse va posar el 5 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Al minut 10, Eliezer Horen quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 233 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El jugador local Victorino Pizarro per poc que no incrementa el marcador al minut 28. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Bodo Hohf va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En José María Ramírez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Eliezer Horen va estar a punt de sentenciar el partit al minut 87, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Muşchetarii

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): Quan passaven 3 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Muschels. En Florin Darvaş va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 161 Minuto 65 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Pascal Bălaşa que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 88 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Muschels van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 3 mitjançant en Bernard Pop.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 11 (Ocasión de contra por la izquierda): El Muschels va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 11, però en Bernard Pop va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giampiero Turatto.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lukas Paul Goodey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.