Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679502230

Amistoso (Int.) 679502230 Información oficial sobre el partido 679502230 en Hattrick

06.07.2021 21:15:00

Minions Army Alineación oficial del equipo 'Minions Army' en el partido 1 - 4 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Minions Army Alineación oficial del equipo 'Minions Army' en el partido 0 - 1 Balompédica Valentina Alineación oficial del equipo 'Balompédica Valentina' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minions Army

Goles Goles

  • 142 Minuto 76 (Gol de contra por la izquierda): Alexander Genchev va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Minions i marcant el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Nikola Stamboliev no va entrar per centímetres.

Balompédica Valentina

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 20, Gonzalo Nieva va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Gonzalo López de Castro, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Plàcid Benavent de Valentina va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 23. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Plàcid Benavent va aprofitar un error defensiu al minut 34, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Valentina.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Roberto Taberné va augmentar l'avantatge de Valentina a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Valentina va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Roberto Taberné va quedar-se sol davant el porter Anton Donkov, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Anton Donkov, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Gonzalo López de Castro no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33 Anton Donkov va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gonzalo López de Castro, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.