Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679494298

Amistoso (Int.) 679494298 Información oficial sobre el partido 679494298 en Hattrick

07.07.2021 17:55:00

Fc VaVa Alineación oficial del equipo 'Fc VaVa' en el partido 2 - 2 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc VaVa Alineación oficial del equipo 'Fc VaVa' en el partido 3 - 0 Imprevisibles Alineación oficial del equipo 'Imprevisibles' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc VaVa

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Michał Papiernik es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 74 (Gol por el centro): Wojciech Gospoś s'emportà una gran ovació del públic local al minut 74, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Don Hobson va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant António Antunes va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): VaVa va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Waldemar Frank va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al 32, Józef Tatar hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, António Antunes. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): VaVa va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Piotr Najder va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però António Antunes va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): VaVa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Don Hobson va estar a punt d'avançar els locals al minut 82 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): En Piotr Wachowicz del VaVa ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Piotr Wachowicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Horst Fenske.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Piotr Najder de VaVa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Imprevisibles

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Kuba Lata va descol·locar totalment la defensa contrària i Bogdan-Ioan Boar no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Sorin Bozgan de Imprevisibles va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 26. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 24 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 24 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Bertram Tomasek, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 282 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, el Imprevisibles va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Giannino Pizzichemi s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 205 Minuto 39 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Fabricio Franzini va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Bogdan-Ioan Boar, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Imprevisibles va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Kuba Lata va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jerzy Baj de Imprevisibles va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Ruslan Iliescu de Imprevisibles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.