Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679491447

Amistoso (Int., RC) 679491447 Información oficial sobre el partido 679491447 en Hattrick

07.07.2021 12:25:00

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 2 - 1 City of O Alineación oficial del equipo 'City of O' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 1 City of O Alineación oficial del equipo 'City of O' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,5 % 13,8 % 24,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

  • 106 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 31 minuts, Ladislav Brázdil va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 0.
  • 120 Minuto 96 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Mircea-Florin Cobrea al minut 96, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Snow_Kids i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Luis Miguel Marín de Snow_Kids amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mircea-Florin Cobrea.
  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Claudiu Teodorescu de Snow_Kids es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Luis Miguel Marín va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

City of O

Goles Goles

  • 143 Minuto 72 (Gol de contra por la derecha): El jugador Theo Böni de City es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Lutz Gladbach de City, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de City va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Lutz Gladbach va sortir per sobre el travesser.
  • 262 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): Al minut 117 Cătălin-Florin Mischie va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rafael Sequeira va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.