Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679477628

Amistoso 679477628 Información oficial sobre el partido 679477628 en Hattrick

07.07.2021 12:05:00

coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido 2 - 4 Santa Margarita Alineación oficial del equipo 'Santa Margarita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
coopi Alineación oficial del equipo 'coopi' en el partido 1 - 3 Santa Margarita Alineación oficial del equipo 'Santa Margarita' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

coopi

Goles Goles

  • 118 Minuto 13 (Gol evento especial córner peinado): En Alejandro Tabernero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al coopi, un peu providencial d'en Luis Estensoro va situar el 1-0 al panell digital.
  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): coopi equilibrava la balança al minut 37. En Josep Laporta, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): coopi va estar a punt de posar-se per davant al minut 63 però Joaquín Mancebo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Roberto Ubago de coopi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Santa Margarita

Goles Goles

  • 162 Minuto 18 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 18, quan Pierluigi Colica va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marcos Maravillas va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Avelino Trochón que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Margarita.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, Marcos Gutiérrez Arce va augmentar l'avantatge de Margarita a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): En Pierluigi Colica va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Jaume Moncasi va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 34, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 75, quan en Alberto Robledo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Margarita la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.