Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679472122

Amistoso (Int., RC) 679472122 Información oficial sobre el partido 679472122 en Hattrick

07.07.2021 12:25:00

Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 0 - 7 Benin-Jackals Alineación oficial del equipo 'Benin-Jackals' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 1 - 4 Benin-Jackals Alineación oficial del equipo 'Benin-Jackals' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,8 % 0,7 % 88,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Leitus F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Gerard Badalona va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Torra de Leitus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerard Badalona de Leitus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Felipe Lovaina es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Benin-Jackals

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): Benin-Jackals agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Comlan Apithy amb mestria.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Anis Hebib va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a Benin-Jackals.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Al minut 37, un xut de Comlan Apithy des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 47, Benin-Jackals va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Josselin Marotel.
  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bastien Beaud de Benin-Jackals va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 5 al marcador.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Anis Hebib de Benin-Jackals va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 6 al minut 70. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Bastien Beaud va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Mathieu Koussihouede quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Cervatos, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Bastien Beaud, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Bastien Beaud va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fataye Zinzindohoue de Benin-Jackals es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Josselin Marotel de Benin-Jackals amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.