Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679470562

Amistoso (Int.) 679470562 Información oficial sobre el partido 679470562 en Hattrick

07.07.2021 18:50:00

V. Club Mokanda Alineación oficial del equipo 'V. Club Mokanda' en el partido 2 - 2 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
V. Club Mokanda Alineación oficial del equipo 'V. Club Mokanda' en el partido 1 - 1 Legazpi Alineación oficial del equipo 'Legazpi' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

V. Club Mokanda

Goles Goles

  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 75. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Felipe Gutiérrez va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 116 Minuto 81 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 81 minuts quan Martin Beck va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Sven Erwin Unterhuber, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, Artur Wasilewicz va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 62 minuts, en Artur Wasilewicz no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 212 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Alan Axelsen va estar a punt d'empatar per a VCM quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Fernando Montaner va desviar la pilota a l'últim instant.

Legazpi

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Legazpi. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Florentino Muñoz Franco xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 82 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de Legazpi. Joksim Stanić el va llançar amb força i precisió. 2 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lynge Schytte.