Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679468910

Amistoso (Int.) 679468910 Información oficial sobre el partido 679468910 en Hattrick

07.07.2021 12:30:00

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 2 - 3 Cheapmunks Alineación oficial del equipo 'Cheapmunks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 4 - 0 Cheapmunks Alineación oficial del equipo 'Cheapmunks' en el partido
Tiene mala suerte 4.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Llops s'esgargamellaven dempeus per esperonar Sergio Bango que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 18 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Llops van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Xuacu Mainez García en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 13 minuts, en Soriano Pineda no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 214 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Llops tenia un penal al seu favor al minut 79, però el porter va aturar el xut de Adrián Oliergues amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Tolis Zaloumis, t'estimo!!!''
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Adrián Oliergues quasi empata el partit per a Llops, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mariano Jiménez Rota de Llops va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cheapmunks

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 3, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Daniele Rizzuto es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Cheapmunks van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Daniele Rizzuto.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Daniele Rizzuto de Cheapmunks va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Luc Arensberg marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Richard Nôta que va xutar a fora per molt poc.
  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Víctor Ruiz de Cheapmunks va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Aronne Gagliardelli que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.