Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679465257

Amistoso (Int., RC) 679465257 Información oficial sobre el partido 679465257 en Hattrick

07.07.2021 12:25:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 6 Golden Caribbeans Alineación oficial del equipo 'Golden Caribbeans' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 0 - 2 Golden Caribbeans Alineación oficial del equipo 'Golden Caribbeans' en el partido
Tiene un resultado normal 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rainer Kaljo de mandriles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Gaviria de mandriles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos López Lamadrid es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Golden Caribbeans

Goles Goles

  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Diether Wahrsow va treure un córner llarg cap al segon pal que en Wilson Sotolano, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Efraín Olmedo de Caribbeans l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39, Caribbeans va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Alain Lefebvre, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 43 (Gol por la derecha): Al minut 43, un xut de Efraín Olmedo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alfonso Aveledo va ser l'anotador del 0 - 5.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 69 minuts, el tirador de faltes del Caribbeans va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Alfonso Aveledo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Otong Saptata, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Otong Saptata va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.