Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679462091

Amistoso (Int., RC) 679462091 Información oficial sobre el partido 679462091 en Hattrick

07.07.2021 12:25:00

Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 2 - 0 Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 7 - 1 Irish LOBSTERS Alineación oficial del equipo 'Irish LOBSTERS' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sólo se vive una vez

Goles Goles

  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): Al 67 minuts, El Vividores va fer el 1-0. En Braulio Otermin va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, Vividores va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ulises Panes, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Vividores van sortir al contraatac amb encert al minut 18, però Virbian Djojoseparto no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Vividores va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Adriano Frullano ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Vividores van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Braulio Otermin, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 222 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Vividores va estar a punt de posar-se per davant al minut 67 però Juan Rojas va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Irish LOBSTERS

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Will Jefferies de LOBSTERS es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Will Jefferies se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.