Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679456923

Amistoso (Int.) 679456923 Información oficial sobre el partido 679456923 en Hattrick

06.07.2021 18:30:00

AC Kirchfeldsiedlung Alineación oficial del equipo 'AC Kirchfeldsiedlung' en el partido 2 - 4 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Kirchfeldsiedlung Alineación oficial del equipo 'AC Kirchfeldsiedlung' en el partido 0 - 3 Deportiva Alineación oficial del equipo 'Deportiva' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Kirchfeldsiedlung

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Massimiliano Parolisi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 2 per a Kirchfeldsiedlung.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Kirchfeldsiedlung va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hans-Inge Knölquist va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kirchfeldsiedlung va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 32, però en Jeremia Kerckenaere va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Petter Wangen de Kirchfeldsiedlung es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jeremia Kerckenaere es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Deportiva

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Deportiva prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Simeón Hortola.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 39 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Deportiva. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Arturo Robledo Villa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 125 Minuto 66 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Arturo Robledo Villa va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 2 - 2 al minut 66.
  • 137 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Arturo Robledo Villa va anar a parar al cap de Xicu Valdeliso que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Deportiva el 2 - 3.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Judson Hiebert des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Avel·lí Morell quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Xicu Valdeliso va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 43, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 285 Minuto 63 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Deportiva la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Cedrik Bötsch, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 80 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Deportiva va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81 Jaime Reyna va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Yacoub Dlimi, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.