Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679452387

Copa 679452387 Información oficial sobre el partido 679452387 en Hattrick

07.07.2021 12:15:00

salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido 1 - 3 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
salidanorte Alineación oficial del equipo 'salidanorte' en el partido 1 - 2 Tarantela FC Alineación oficial del equipo 'Tarantela FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,3 % 1,6 % 84,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

salidanorte

Goles Goles

  • 187 Minuto 82 (Gol tiro lejano): L'entrenador del salidanorte va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 82 va arribar el 1 - 3 quan en Jonatan Folgarolas va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 34 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del salidanorte va deixar en bona posició a en Ben Rosenberg per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Pauli Rotinen va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de salidanorte que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Athikko Maumoon de salidanorte amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tarantela FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pablo Valer va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 61 (Gol por la derecha): Curtis Savage va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Romeo Dorenga, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.