Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679420553

Amistoso (Int., RC) 679420553 Información oficial sobre el partido 679420553 en Hattrick

30.06.2021 12:25:00

AGUILON Alineación oficial del equipo 'AGUILON' en el partido 4 - 1 F.C. Bayern Alineación oficial del equipo 'F.C. Bayern' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AGUILON Alineación oficial del equipo 'AGUILON' en el partido 4 - 0 F.C. Bayern Alineación oficial del equipo 'F.C. Bayern' en el partido
Tiene un resultado normal 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AGUILON

Goles Goles

  • 113 Minuto 65 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al AGN una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Alexander Demyanenko, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 65.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): AGN s'avançava al marcador al minut 76, després d'un rebot que va caçar en Karel Glaser per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Christopher Holmen es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 3 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Amb 80 minuts jugats, en Alexander Demyanenko va augmentar l'avantatge de AGN a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Alexander Demyanenko va estar a punt d'acabar en gol al minut 17, però el porter visitant Jes Skou va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): AGN va estar a punt de posar-se per davant al minut 18 però Alessandro Cordone va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 26 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Alessandro Cordone va estar a punt d'avançar els locals al minut 26 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Christopher Holmen de AGN va intentar batre la porteria rival al minut 52 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

F.C. Bayern

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Hermann Braagaard de Bayern va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 73 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Anton Bredkjær estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ruben Henningsen, als 73 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Sofus Bentzen de Bayern va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anton Bredkjær de Bayern la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.