Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679395697

Amistoso (Int., RC) 679395697 Información oficial sobre el partido 679395697 en Hattrick

30.06.2021 12:25:00

Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 3 - 0 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
3 / 5 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 2
2 / 4 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 1
1 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
66 % Posesión 45' 34 %
70 % Posesión 90' 30 %
Normal Táctica Tiros lejanos Nivel de táctica: 5
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 3 - 0 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dadandy Alineación oficial del equipo 'Dadandy' en el partido 2 - 0 LINOSTEEL FB.C. Alineación oficial del equipo 'LINOSTEEL FB.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dadandy

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Hug Montseny va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 34 de joc. Mario La Riba Llera es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dadandy va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Diego García de la Fuente progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dinand Gerkens va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dinand Gerkens! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Diego García de la Fuente, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Kemal Köse s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

LINOSTEEL FB.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Augusto César Costa Lima que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jadilson da Silva ja els havia advertit que el porter contrari, en Finn Pernsteiner, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paulo Roberto Pimentel.