Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679392762

Amistoso (Int., RC) 679392762 Información oficial sobre el partido 679392762 en Hattrick

30.06.2021 12:25:00

Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 4 - 1 Truffles Hunters Elite Club Alineación oficial del equipo 'Truffles Hunters Elite Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Leitus F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Leitus F.C.' en el partido 4 - 0 Truffles Hunters Elite Club Alineación oficial del equipo 'Truffles Hunters Elite Club' en el partido
Tiene un resultado normal 3.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Leitus F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Leitus va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Kostadin Gavrilov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Massimiliano Pricoco, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Leitus va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Uztail Eizagirre, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Leitus i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 79 minuts de joc. Mentre en Adam Markiewicz el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): El jugador local Zeru Andikana per poc que no incrementa el marcador al minut 13. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Örn Albertsson va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): En Uwe Kinzel, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Uztail Eizagirre de Leitus va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kostadin Gavrilov va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): En Francesco Cosenza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Uztail Eizagirre va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Uztail Eizagirre de Leitus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Truffles Hunters Elite Club

Goles Goles

  • 150 Minuto 60 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del Truffles sembla que dona bons resultats perquè al minut 60, Bolli Eyjólfsson va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Truffles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Áskell Stefánsson va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 64 en Sigbjørn Eriksen ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Áskell Stefánsson el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.