Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679388620

Amistoso (Int., RC) 679388620 Información oficial sobre el partido 679388620 en Hattrick

30.06.2021 12:25:00

FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 0 - 5 Alief FC Alineación oficial del equipo 'Alief FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Bostjalona Alineación oficial del equipo 'FC Bostjalona' en el partido 0 - 8 Alief FC Alineación oficial del equipo 'Alief FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bostjalona

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 53 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Bostjalona Nolan Bour quasi marca al minut 53 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Andrea Frescura l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Alief FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 14 (Gol de falta): Alief va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Ricardo Cedeño.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Solomon Batty de Alief l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 23 de partit.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Simon Grillmaier va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 0 - 3 per a Alief.
  • 184 Minuto 41 (Gol de penalti): Passaven 41 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ricardo Cedeño va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47, Hamdy Marwan va augmentar l'avantatge de Alief a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Angel Nedelchev va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 16, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Hamdy Marwan es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Kristian Maarland va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Alberto Ganogald va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Łukasz Piesik, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.