Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679384893

Amistoso (Int., RC) 679384893 Información oficial sobre el partido 679384893 en Hattrick

30.06.2021 12:25:00

mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 2 - 1 ReturnInAfrica Alineación oficial del equipo 'ReturnInAfrica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mandriles parmenses Alineación oficial del equipo 'mandriles parmenses' en el partido 1 - 1 ReturnInAfrica Alineación oficial del equipo 'ReturnInAfrica' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,3 % 24,1 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mandriles parmenses

Goles Goles

  • 111 Minuto 34 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Carlos López Lamadrid va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. mandriles empatava el partit, 1 a 1, al minut 34.
  • 120 Minuto 53 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 53, indicava inequívocament que en Alpo Tourunen va saber trobar la xarxa rival. mandriles desfeia l'equilibri: 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 61 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de mandriles va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marcus Makagbo, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Carlos López Lamadrid.

ReturnInAfrica

Goles Goles

  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Edward Afiriyie va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 22, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del ReturnInAfrica, mentre ja celebrava el 0 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Rexford Nimako va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60 Rexford Nimako va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Saif Tamer Al-Haramy va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 262 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 63, en un 1 contra 1 amb el porter, però Saif Tamer Al-Haramy va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Enock Antwi des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Edward Afiriyie de ReturnInAfrica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.