Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679371095

Copa 679371095 Información oficial sobre el partido 679371095 en Hattrick

30.06.2021 12:30:00

FC Alcover Alineación oficial del equipo 'FC Alcover' en el partido 1 - 2 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Alcover Alineación oficial del equipo 'FC Alcover' en el partido 2 - 2 Gaucho's Friends Alineación oficial del equipo 'Gaucho's Friends' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Alcover

Goles Goles

  • 118 Minuto 33 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 33, Eduard Compte va pentinar un córner cap al segon pal que Babil Larikano va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Juan Alfonso Borau va estar a punt d'empatar per a Alcover quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Iuri Orsucci va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Alessandro Guardone va estar a punt de marcar al minut 62 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Alessandro Guardone quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Juan Alfonso Borau.

Gaucho's Friends

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ladislao Babington que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gauchos.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Gauchos va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 36. Ehud Menachem va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible 麦 (Mai) 力智 (Lizhi) va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 281 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ehud Menachem va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 205 Minuto 37 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vitomir Bratuž va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Ehud Menachem, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 283 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Després de 58 minuts, Basilio Bermúdez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Radosław Jaz va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Basilio Bermúdez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 72, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.