Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679371094

Copa 679371094 Información oficial sobre el partido 679371094 en Hattrick

30.06.2021 12:30:00

mmvld Alineación oficial del equipo 'mmvld' en el partido 0 - 4 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
mmvld Alineación oficial del equipo 'mmvld' en el partido 1 - 3 VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

mmvld

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Raúl Agustín va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Sebastián Montejo aquest no va estar a l'altura.

VALDELORS

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francesco Davide Molinini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a VALDELORS.
  • 180 Minuto 25 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Rövşən Səlimov de VALDELORS va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 25.
  • 186 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de VALDELORS va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Francesco Davide Molinini, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 3.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Al minut 86, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Jack Staal va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 23 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de VALDELORS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 215 Minuto 55 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Teodor Mutafchiev que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Francesco Davide Molinini va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Després de 85 minuts, Jack Staal va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Víctor López de Haro va estar atent i va desviar la pilota a córner.