Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Daños Conlaterales (993218) - 4AMIGOS (1415053) » 679290609: T66/R8

Copa 679290609 Información oficial sobre el partido 679290609 en Hattrick

23.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 8

Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 1 - 2 4AMIGOS Alineación oficial del equipo '4AMIGOS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 2 - 0 4AMIGOS Alineación oficial del equipo '4AMIGOS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daños Conlaterales

Goles Goles

  • 101 Minuto 60 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Robert Noaghea, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Daños.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Daños enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Gonzalo Lacalle va fer al minut 32 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Gaizka Etxenengarai, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 212 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, Alarico de Reis va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Daños va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 51 que Boris Juberó no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Arnau Gatnau va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 212 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Fausto Trasmonte va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 77, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

4AMIGOS

Goles Goles

  • 186 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de 4AMIGOS va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Adolfo Contador.
  • 108 Minuto 50 (Gol evento especial imprevisible (general)): Adolfo Contador de 4AMIGOS va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Cojoncio Alborés que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 18 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Arnau Gatnau no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cojoncio Alborés estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de 4AMIGOS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Cristian Ghinea, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Othmane Messar de 4AMIGOS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.