Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679276682

Amistoso (Int., RC) 679276682 Información oficial sobre el partido 679276682 en Hattrick

16.06.2021 12:25:00

LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 4 - 5 FC Masturbine Ulstertal Alineación oficial del equipo 'FC Masturbine Ulstertal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
LaPutaBanda Alineación oficial del equipo 'LaPutaBanda' en el partido 4 - 1 FC Masturbine Ulstertal Alineación oficial del equipo 'FC Masturbine Ulstertal' en el partido
Tiene un resultado normal 4.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LaPutaBanda

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 24 en Dario Nappo va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Óscar Valiente Caballer podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador 江 (Jiang) 佰雄 (Baixiong) de LaPutaBanda va aconseguir igualar el partit al minut 38, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 110 Minuto 112 (Gol de falta): Dario Nappo va aconseguir l'empat per a LaPutaBanda mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 6 (Ocasión de falta): Norino Sáenz Treviño va llançar una falta directa al minut 6 però no va poder materialitzar l'empat perquè la pilota va sortir desviada per la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): LaPutaBanda van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 58, però Abdelhamid Omari va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en José Morquecho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): LaPutaBanda va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Xan Sánchez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Akim Lestina.
  • 222 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): LaPutaBanda va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 89 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Humbert Garau ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Raúl Fábreges de LaPutaBanda anava molt fort i col·locat però Akim Lestina no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat José Morquecho xutant per a LaPutaBanda va fer anar la pilota just on la volia, però Akim Lestina, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de LaPutaBanda, Xan Sánchez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): Abdelbassir Idali, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Akim Lestina va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de LaPutaBanda i 4 - 5 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de LaPutaBanda Humbert Garau va intentar enganyar Akim Lestina amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 4 - 5.

FC Masturbine Ulstertal

Goles Goles

  • 136 Minuto 3 (Gol evento especial inexperiencia rival): En José Morquecho es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Uwe Löwis per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 3 passava a ser 0 - 1.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Uwe Löwis va augmentar l'avantatge de MUT a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 171 Minuto 98 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mike Lott que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a MUT.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Mike Lott de MUT va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 31 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 273 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Uwe Löwis de MUT, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 57, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Max Bonka després que el jugador de MUT li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mike Lott es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 110 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manfred Kuzma.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de MUT Ivan Peshev va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de MUT Mike Lott no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Santiago Sille es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Elias Ritzinger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Helmut von Heesen de MUT va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.