Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679270904

Amistoso (Int.) 679270904 Información oficial sobre el partido 679270904 en Hattrick

16.06.2021 09:30:00

Vienna Wolverine Alineación oficial del equipo 'Vienna Wolverine' en el partido 5 - 1 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vienna Wolverine Alineación oficial del equipo 'Vienna Wolverine' en el partido 6 - 0 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vienna Wolverine

Goles Goles

  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Michel Astrup de VW aconseguir un gol al minut 28 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 134 Minuto 34 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a VW i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 34 minuts de joc. Mentre en Joseph Ondruschka el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): En Maarten Drijfhout va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): VW va aconseguir el 4 - 0 quan Maarten Drijfhout va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): El jugador Piero Zocchi de VW es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 5 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mario Migliozzi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 29, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Mario Migliozzi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Piero Zocchi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Joseph Ondruschka gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Mikołaj Merski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maarten Drijfhout.

FC Banicja Kraków

Goles Goles

  • 137 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 75 una excel·lent centrada de Mateusz Kałuski va arribar a Leon Hanysz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 4 - 1 al marcador.