Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679266790

Amistoso (Int., RC) 679266790 Información oficial sobre el partido 679266790 en Hattrick

15.06.2021 19:20:00

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 2 - 3 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.C. CASTELLO DI MONDOLFO Alineación oficial del equipo 'U.C. CASTELLO DI MONDOLFO' en el partido 0 - 2 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
Tiene suerte 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.C. CASTELLO DI MONDOLFO

Goles Goles

  • 141 Minuto 71 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de MONDOLFO van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Luís Francisco.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Csaba Lakatos es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Csaba Lakatos del MONDOLFO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El MONDOLFO va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Valon Thévenaz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 207 Minuto 40 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Csaba Lakatos va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.

FC PaFF

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, Sandy Reid va pentinar un córner cap al segon pal que Brandon Cornwell va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Al minut 50, un xut de Jacques Dancet des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Wolves per augmentar la diferència al marcador a 0 - 3 al minut 67. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Jacques Dancet. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Brandon Cornwell va estar a punt de posar per davant a Wolves amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Donato Cellemme va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Wolves a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Sandy Reid va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 208 Minuto 31 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sandy Reid de Wolves va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Jacques Dancet es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Michael Gavestone va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Caleb Charles de Wolves es va guanyar la targeta groga merescudament.