Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679259992

Amistoso (Int., RC) 679259992 Información oficial sobre el partido 679259992 en Hattrick

16.06.2021 18:05:00

KS Obrońcy Orła Alineación oficial del equipo 'KS Obrońcy Orła' en el partido 4 - 2 Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KS Obrońcy Orła Alineación oficial del equipo 'KS Obrońcy Orła' en el partido 2 - 0 Dendma C.F. Alineación oficial del equipo 'Dendma C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Obrońcy Orła

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Després de 43 minuts de partit, Damian Trąbka igualava per Obrońcy en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 13 (Ocasión de falta): En Eugenio Trocchi es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): Obrońcy va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 92 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Fedor van Beukering ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 98 (Ocasión por la izquierda): Obrońcy va estar a punt de posar-se per davant al minut 98 però Maher Darkazli va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Valentin Merville de Obrońcy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Damian Trąbka de Obrońcy, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Marek Graca en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Obrońcy Eugenio Trocchi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Marek Graca es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Albin Podedworna va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Obrońcy Ilie Adam va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Dendma C.F.

Goles Goles

  • 138 Minuto 37 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mieszko Mańkiewicz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Líber Romano la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Dendma, l'equip va recuperar la pilota al minut 19 i va contraatacar. En Cèsar Ciurana va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, el Dendma va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Nikša Kokot s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 271 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Juan Carlos Bustillos va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 46, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Arnaud Soer va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): César Arnuero, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Arnaud Soer va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Dendma i 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Dendma, Sergio Lanus García, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Dendma Cèsar Ciurana, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Arnaud Soer. El marcador continuava 4 - 2.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alex Ayala de Dendma anava molt fort i col·locat però Arnaud Soer no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 2.