Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679243750

Amistoso (Int., RC) 679243750 Información oficial sobre el partido 679243750 en Hattrick

16.06.2021 20:45:00

FK Island Tornados Alineación oficial del equipo 'FK Island Tornados' en el partido 0 - 2 Sporting Mayorista Alineación oficial del equipo 'Sporting Mayorista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FK Island Tornados Alineación oficial del equipo 'FK Island Tornados' en el partido 2 - 3 Sporting Mayorista Alineación oficial del equipo 'Sporting Mayorista' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,2 % 5,3 % 74,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Island Tornados

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Árni Sæbúð va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Tornados va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Axel Sigurólason va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Éric Michel.

Sporting Mayorista

Goles Goles

  • 171 Minuto 81 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 81, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Timothy Deckers es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Mayorista va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan 一将 (Kazumasa) 藤田 (Fujita) va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Juan Pablo Gaitán que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Julián Núñez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Máni Hauksson, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): 一将 (Kazumasa) 藤田 (Fujita), fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 26 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mayorista que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Pablo Gaitán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): En 一将 (Kazumasa) 藤田 (Fujita) va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 39. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 237 Minuto 78 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vilgot Månbo va fer una magnífica centrada, però la rematada de Philip Zenk va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 237 Minuto 79 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Tomás Pardo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Vilgot Månbo, als 79 minuts, va fallar per ben poc.