Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679243730

Amistoso 679243730 Información oficial sobre el partido 679243730 en Hattrick

16.06.2021 12:05:00

C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido 1 - 1 Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.D. OFRA Alineación oficial del equipo 'C.D. OFRA' en el partido 2 - 0 Los yonkarras del barrio Alineación oficial del equipo 'Los yonkarras del barrio' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. OFRA

Goles Goles

  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del C.D. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Nofre Forner en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de C.D., l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Iván Vivo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Iván Vivo va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Curt Hanus va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Iván Vivo va estar a punt d'avançar els locals al minut 83 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Iván Vivo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de C.D. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Los yonkarras del barrio

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 6 minuts quan Ignacio Mera va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Tantín Enseña, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 23, Arnau Alfer de yonkarras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.