Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679233474

Amistoso (Int., RC) 679233474 Información oficial sobre el partido 679233474 en Hattrick

16.06.2021 12:25:00

F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 4 - 0 AS Magny Alineación oficial del equipo 'AS Magny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 6 - 1 AS Magny Alineación oficial del equipo 'AS Magny' en el partido
Tiene mala suerte 6.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bàak

Goles Goles

  • 122 Minuto 38 (Gol por la izquierda): F.C Bàak prenia la batuta de l'encontre al minut 38, quan en Gilberto Salgado va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan F.C Bàak va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nacho Arcenegui des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Guillermo Iglesias va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): F.C Bàak va augmentar la diferència quan Emanuel Zabala no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): F.C Bàak va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Alejandro Horroalde va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jérôme Dumas al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Alejandro Horroalde va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilberto Salgado.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nacho Arcenegui es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AS Magny

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Meinhard Taniel va entorpir al marcador d'en Stepan Kirgizov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 243 Minuto 82 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Magny sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Geoffrey Simonnet, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 82 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Geoffrey Simonnet de Magny es va guanyar la targeta groga merescudament.