Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679209058

Copa 679209058 Información oficial sobre el partido 679209058 en Hattrick

16.06.2021 12:45:00

nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido 5 - 2 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
nou pla Alineación oficial del equipo 'nou pla' en el partido 2 - 3 Meshitos FC Alineación oficial del equipo 'Meshitos FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,4 % 6,8 % 71,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nou pla

Goles Goles

  • 121 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 els aficionats van embogir quan en Han Guijt va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de nou.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Saif Khunji s'emportà una gran ovació del públic local al minut 78, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): nou va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 94 Han Guijt va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de nou a 4 - 2. Tudor-Daniel Nanţu va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 104 (Gol por la izquierda): Al minut 104, nou va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Han Guijt, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Han Guijt! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): nou enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Adrian Bazac va estar a punt d'acabar en gol al minut 85, però el porter visitant Ryszard Pachelski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Călin Ciolan de nou la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Meshitos FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 57 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 57 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Raimundo Dimo.
  • 171 Minuto 61 (Gol por el centro): Amb 61 minuts jugats, Köbi Schmutz de Meshitos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Michael Kearns ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 270 Minuto 40 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Aristides Sousa Rodrigues al minut 40 semblava entrar, però Giovanni Hallet va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 219 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Daniel Larco va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Aristides Sousa Rodrigues, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sefu Okeyo.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramis Mutallapov de Meshitos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.