Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679209052

Copa 679209052 Información oficial sobre el partido 679209052 en Hattrick

16.06.2021 12:45:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

MinervaCF Alineación oficial del equipo 'MinervaCF' en el partido 4 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MinervaCF Alineación oficial del equipo 'MinervaCF' en el partido 1 - 1 AD Pétrola Alineación oficial del equipo 'AD Pétrola' en el partido
Tiene bastante suerte 1.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,9 % 41,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MinervaCF

Goles Goles

 • 121 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Danila Aidarov ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MinervaCF es posava per davant 1 a 0.
 • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): MinervaCF va augmentar la diferència quan Robert Liszt no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
 • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): MinervaCF va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cataldo Retico va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
 • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan MinervaCF va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Robert Liszt des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

 • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de MinervaCF a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jan Makulski va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
 • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): El MinervaCF va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 72, però en Alfredo Duarte Nunes va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Àngel Maria Porta de MinervaCF va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
 • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Diego Gotor.
 • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Àngel Maria Porta de MinervaCF es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.

AD Pétrola

Goles Goles

 • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Pétrola va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Óscar Anganga va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

 • 215 Minuto 52 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Rafael Monsalve quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
 • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Ulises Landín va fer al minut 61 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Óscar Anganga, enlluernat pel Sol, no va poder rematar correctament.
 • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Luis Celdrán ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ulises Landín de Pétrola la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.