Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick
Banner International Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679208777

Copa 679208777 Información oficial sobre el partido 679208777 en Hattrick

16.06.2021 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 0 - 5 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Sólo se vive una vez Alineación oficial del equipo 'Sólo se vive una vez' en el partido 1 - 6 Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sólo se vive una vez

Ocasiones Ocasiones

 • 200 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 74 amb una falta ben llançada per en Tony Sanchez, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virbian Djojoseparto de Vividores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Snow_Kids

Goles Goles

 • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): El jugador de Snow_KidsRoland Elek va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 36 amb un gran xut des de la banda dreta.
 • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): Snow_Kids va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 53, quan Francisco Maciel Gonçalves Abreu, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.
 • 181 Minuto 59 (Gol por el centro): Stirnir Björnsson va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 59, i va fer pujar el 0 - 3 per a Snow_Kids.
 • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daantje Frerichs de Snow_Kids l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 67 de partit.
 • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Stirnir Björnsson va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

 • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alejandro Fermat, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Vividores, però Husain Ahmed no va poder encertar el xut.
 • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Ian Bonito de Snow_Kids va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
 • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alejandro Fermat es va quedar sol davant del porter, al minut 41. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Laurenţiu Nechifor.
 • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alejandro Fermat de Snow_Kids va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.