Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679208634

Copa 679208634 Información oficial sobre el partido 679208634 en Hattrick

16.06.2021 12:15:00

Naval C. F. Alineación oficial del equipo 'Naval C. F.' en el partido 3 - 2 Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Naval C. F. Alineación oficial del equipo 'Naval C. F.' en el partido 2 - 0 Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Naval C. F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Paweł Budynek, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Naval es posava per davant!
  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Zach Langston la va rematar Ubaldo Maeran amb una magnífica volea que va fer pujar per a Naval el 2 - 0.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Naval s'avançava al marcador al minut 87, després d'un rebot que va caçar en Paweł Budynek per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 31 podia haver acabat en gol, però 孙 (Sun) 兴广 (Xingguang) va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 220 Minuto 84 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 84 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Gene Biddau va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Sajjad Roudi, el jugador de Naval va ser expulsat al minut 83.

Juayua

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): En Oğuz Oruk va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El Juayua era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en 尤 (You) 群发 (Qunfa) va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 74 (Ocasión de contra de falta): Juayua van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 74 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Kuldeep Biswal no va ser gens encertat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Juayua va anar a parar a la dreta de l'atac on en Sándor Lits, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Godert Eijmael de Juayua va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.