Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679184286

Amistoso (RC) 679184286 Información oficial sobre el partido 679184286 en Hattrick

09.06.2021 11:30:00

Bhoys Alineación oficial del equipo 'Bhoys' en el partido 1 - 2 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bhoys Alineación oficial del equipo 'Bhoys' en el partido 0 - 3 FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bhoys

Goles Goles

  • 140 Minuto 76 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Bhoys va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Qadir Tehsin aconseguint el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Archie Roxborough de Bhoys va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

FC PaFF

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): Wolves agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Billy McManaman amb mestria.
  • 182 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 36 de partit va donar a Wolves l'avantatge per 0 - 2. Fredy Fuchs en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Després de 17 minuts, Fredy Fuchs va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Fergus Tonergarth va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, el Wolves va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fredy Fuchs s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 Fergus Tonergarth va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Caleb Charles, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Jacques Dancet al minut 57.
  • 216 Minuto 74 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Billy McManaman va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 74, i va passar la pilota a Yohann Sanson, però aquest no va encertar a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Caleb Charles de Wolves la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Normando Gonçalves Lima.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Brandon Cornwell de Wolves amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.