Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679174981

Amistoso (Int.) 679174981 Información oficial sobre el partido 679174981 en Hattrick

08.06.2021 19:15:00

Lido Dei Sogni Alineación oficial del equipo 'Lido Dei Sogni' en el partido 3 - 1 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lido Dei Sogni Alineación oficial del equipo 'Lido Dei Sogni' en el partido 5 - 0 FC Banicja Kraków Alineación oficial del equipo 'FC Banicja Kraków' en el partido
Tiene mala suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lido Dei Sogni

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Maciej Jeżowski va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 27.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Sogni contenien la respiració mentre en Maël Berger s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sogni pel centre va donar un gran resultat: el gol de Giuseppe Fastidio va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Sogni per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Tivadar Pulay va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Sogni enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Andrea Stramare va estar a punt d'empatar per a Sogni quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mikołaj Merski va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alessandro Carpano, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Andrea Stramare va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Passaven 84 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Giuseppe Fastidio va rematar alt.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Maciej Jeżowski de Sogni gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Banicja Kraków

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): Mirosław Krot va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Banicja, Ignacy Jekiel, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 20 (Ocasión de contra por la derecha): Maciej Sadłowski va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Banicja que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mirosław Krot es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.