Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679171774

Amistoso (Int., RC) 679171774 Información oficial sobre el partido 679171774 en Hattrick

08.06.2021 19:20:00

Altino Alineación oficial del equipo 'Altino' en el partido 3 - 0 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Altino Alineación oficial del equipo 'Altino' en el partido 2 - 0 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Altino

Goles Goles

  • 187 Minuto 29 (Gol tiro lejano): En Jovan Nikačević conduïa pel cercle central i, veient a en Denis Lemos Brito desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.
  • 187 Minuto 33 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Altino volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 33 van aconseguir marcar quan en Jovan Nikačević va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Al minut 42 en Milan Mišič va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Jovan Nikačević ja els havia advertit que el porter contrari, en Jonatan Aliet, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 47 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Altino tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Ibrahima Meïté ho va intentar al minut 47 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Aušrys Šriubėnas va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Pixurritos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 23 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 23 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Sacha Airiau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): En José María Aparisi Miralles va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.