Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679170041

Amistoso (Int., RC) 679170041 Información oficial sobre el partido 679170041 en Hattrick

09.06.2021 12:25:00

Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 5 - 3 Vogel Abgeschossen Alineación oficial del equipo 'Vogel Abgeschossen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Birras People Alineación oficial del equipo 'Birras People' en el partido 1 - 6 Vogel Abgeschossen Alineación oficial del equipo 'Vogel Abgeschossen' en el partido
Tiene mucha potra 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,7 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Birras People

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nuccio Calise ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Birras es posava per davant 1 a 0.
  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Ione Amaya la va rematar Dries Halberstad amb una magnífica volea que va fer pujar per a Birras el 2 - 2.
  • 111 Minuto 60 (Gol por el centro): Passat el minut 60 de joc, Ione Amaya facilitava les coses al Birras amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.
  • 121 Minuto 65 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ione Amaya, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Birras se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 65.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Birras a 5 - 3. Óscar Fraguas va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Birras va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Víctor Zuricaray va sortir per sobre el travesser.

Vogel Abgeschossen

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Marbert Steckenbach va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 190 Minuto 21 (Gol de falta): En Walter Hierling va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 1-2.
  • 172 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Passats 49 minuts de partit, Abgeschossen es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Kjell Haldorsen es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 1 (Ocasión por el centro): Abgeschossen va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 1, quan Maximilian Wippel va quedar-se sol davant el porter Florentino Suelves, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 21 (Ocasión de falta): El Abgeschossen va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 21 amb un llançament de falta perillós. En Tomas Rabl però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 261 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 75 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Maximilian Wippel va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Kjell Haldorsen de Abgeschossen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.