Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679155817

Amistoso (Int., RC) 679155817 Información oficial sobre el partido 679155817 en Hattrick

09.06.2021 12:25:00

F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 4 - 1 ZWÄTSCHGELUTZ Alineación oficial del equipo 'ZWÄTSCHGELUTZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Bàak Alineación oficial del equipo 'F.C Bàak' en el partido 2 - 0 ZWÄTSCHGELUTZ Alineación oficial del equipo 'ZWÄTSCHGELUTZ' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Bàak

Goles Goles

  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): En Héctor Izoaga entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al F.C Bàak, un peu providencial d'en Guillermo Iglesias va situar el 1-1 al panell digital.
  • 135 Minuto 43 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Nacho Arcenegui de F.C Bàak va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 2 - 1.
  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gonzalo Sarriera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Esteve Blay la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernando Florencio, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a F.C Bàak.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Esteve Blay va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C Bàak se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

ZWÄTSCHGELUTZ

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): Alessio Tamburrini va marcar al minut 6 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de ZWÄTSCHGELUTZ van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Mathias Zahner va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): ZWÄTSCHGELUTZ van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Sorin Alexandrescu des de l'esquerra va sortir desviat.