Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679142955

Amistoso (RC) 679142955 Información oficial sobre el partido 679142955 en Hattrick

09.06.2021 12:20:00

Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 8 - 0 Rayo S. Benito Alineación oficial del equipo 'Rayo S. Benito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Toledanakis FC Alineación oficial del equipo 'Toledanakis FC' en el partido 5 - 0 Rayo S. Benito Alineación oficial del equipo 'Rayo S. Benito' en el partido
Tiene bastante suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toledanakis FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Josep Robert, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del TFC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): TFC va obtenir un penal al minut 29, que va llançar a la perfecció Ignacio González-Alegre. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de TFC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Antonio Vasto va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Ignacio González-Alegre va treure un córner llarg cap al segon pal que en Graeme Smoody, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 4 - 0.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mamisoa Rabemanantsoa va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TFC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Josep Robert progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 0.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Irular Mallabiarrena va incrementar l'avantatge de TFC amb el 7 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Benito. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Josep Robert la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TFC es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 0 arribava al minut 56.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 43 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Irular Mallabiarrena va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Jesús Ameneiro, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 44 podia haver acabat en gol, però Jusèp Loís Casajoana va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Al minut 78, Ignacio González-Alegre gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Rayo S. Benito