Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - Santako Rangers (1438251) » 679127219: T66/R6

Copa 679127219 Información oficial sobre el partido 679127219 en Hattrick

09.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 6

R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 3 - 0 Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido 3 - 0 Santako Rangers Alineación oficial del equipo 'Santako Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R.C.D. Espanyol de Barcelona

Goles Goles

  • 120 Minuto 35 (Gol de falta): Una falta al minut 35 va provocar un lliure directe. Dario Faria el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Amb 37 minuts jugats, en Alejandro Montes León va augmentar l'avantatge de Espanyol a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrei Imbri, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Espanyol.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Eduardo Manuel Cabrerizo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Espanyol se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Eduardo Manuel Cabrerizo arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Florică Gogoriţă del Espanyol ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Dario Faria, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El Espanyol ho intentava per la dreta per mitjà de Andrei Imbri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Florică Gogoriţă va rematar alt.

Santako Rangers

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Santako van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Santi Eraustieta no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Santako Nicolàs Niell quasi marca al minut 36 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Vasiliy Lutkov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): En Francisco Roldán Rendon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Rory Cardiff va rebre molts aplaudiments. Al minut 71 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Santako va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Enrique Sauerma no va poder controlar.