Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679126153

Copa 679126153 Información oficial sobre el partido 679126153 en Hattrick

09.06.2021 12:45:00

Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 3 - 1 THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Imoslos Alineación oficial del equipo 'Imoslos' en el partido 3 - 1 THE FENIXX Alineación oficial del equipo 'THE FENIXX' en el partido
Tiene un resultado normal 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imoslos

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Passats 48 minuts, Carlos Mateo-Sagasta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Imoslos es posava per davant!
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Grégoire Barre va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 82 minuts de joc, Grégoire Barre, corrent com un esperitat, superà primer Jesús Fernández Moreno per velocitat, i després el porter posant el 3 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

THE FENIXX

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, FENIXX va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Shraga Hillel va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 5 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FENIXX sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Víctor Hedilla, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 5 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Pablo Aladrén, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 17 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): 陈 (Chen) 嘉俊 (Jiajun) per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 61, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Hedilla.