Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679125716

Copa 679125716 Información oficial sobre el partido 679125716 en Hattrick

09.06.2021 12:45:00

Joker C.F. Alineación oficial del equipo 'Joker C.F.' en el partido 5 - 1 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Joker C.F. Alineación oficial del equipo 'Joker C.F.' en el partido 4 - 0 Valencia .CF. Alineación oficial del equipo 'Valencia .CF.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joker C.F.

Goles Goles

  • 137 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Pedro Vicente va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 13 de joc. Jorge Mellado es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Joker a 2 - 0. Ernesto García Huidobro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Joker va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Enrique Mazcuñán progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Al minut 39 en Jaime Montilla va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 130 Minuto 42 (Gol de falta): Als 42 minuts, Jaime Montilla va ampliar l'avantatge de Joker amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Jaime Montilla va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Joker se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): En Pedro Vicente, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Pedro Vicente ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jaime Montilla el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jaime Montilla. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Alejandro Polinario va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Valencia .CF.

Goles Goles

  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Valencia Marcel Hornegger va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Ernesto García Huidobro va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Elano Cruzado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Valencia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.