Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679125584

Copa 679125584 Información oficial sobre el partido 679125584 en Hattrick

09.06.2021 12:45:00

Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido 6 - 3 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Athlètic Riudarenes Alineación oficial del equipo 'Athlètic Riudarenes' en el partido 9 - 1 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athlètic Riudarenes

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Corria el minut 34, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Riudarenes s'avançava en el marcador després que en Lev Tartynskiy xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 122 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Riudarenes va ser Ignacio Godoy.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En 秦 (Qin) 群力 (Qunli) de Riudarenes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 123 Minuto 97 (Gol por la derecha): El jugador Zé Manuel Carvalho Pires de Riudarenes, després de 97 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 100 (Gol por la izquierda): En Raül Llimes va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 3.
  • 131 Minuto 101 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Riudarenes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Naldo del Llano progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de 董 (Dong) 友友 (Youyou) va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Ziro Gartzearena va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Lev Tartynskiy, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 65. L'anotador per C.E.Ravanets va ser David Bujeda, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 els aficionats de C.E.Ravanets van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Seymour Wilmot va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts Saturno Mantiñán va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Seymour Wilmot al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Saturno Mantiñán va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Bujeda es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Muriedas de C.E.Ravanets es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 104 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ruperto López Ramos de C.E.Ravanets amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.