Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679125499

Copa 679125499 Información oficial sobre el partido 679125499 en Hattrick

09.06.2021 12:45:00

F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 5 - 4 C.D. Cortijo Alineación oficial del equipo 'C.D. Cortijo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Alconeti Alineación oficial del equipo 'F.C. Alconeti' en el partido 1 - 1 C.D. Cortijo Alineación oficial del equipo 'C.D. Cortijo' en el partido
Tiene mucha potra 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,2 % 36,3 % 34,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Alconeti

Goles Goles

  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Tong De Liang va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 65.
  • 187 Minuto 80 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Alconeti va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Tong De Liang en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 25 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Rigobert Spielberger ja els havia advertit que el porter contrari, en Luca Moulin, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carl Todd de Alconeti va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Alconeti Artur Turner, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Luca Moulin. El marcador continuava 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): En Filipe Rocha Costa anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Alconeti.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Attilio Mazzalai va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Otema Lugya de Alconeti va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Tong De Liang de Alconeti va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): Rigobert Spielberger de Alconeti, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luca Moulin en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.

C.D. Cortijo

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Marcel Iordache quedar desmarcat i marcar per a Cortijo al minut 4. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12, Cortijo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Marcel Iordache, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Marius Wirschun ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Klaudijus Trijonis va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Cortijo, Marcel Iordache, col·locà la pilota just a les mans d'en Luis Camerón. El marcador: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Baltasar Guerrico va xutar fora per a Cortijo, el marcador es va quedar igual: 3 - 2, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Cortijo Manel Ladrera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Camerón es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Riccardo Daloiso xutant per a Cortijo va fer anar la pilota just on la volia, però Luis Camerón, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Cortijo, Luca Moulin, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cortijo Knud Thorup va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.