Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679125006

Copa 679125006 Información oficial sobre el partido 679125006 en Hattrick

09.06.2021 12:30:00

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

CALDESES2 Alineación oficial del equipo 'CALDESES2' en el partido 5 - 6 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
CALDESES2 Alineación oficial del equipo 'CALDESES2' en el partido 3 - 4 Casas Bajas F.S Alineación oficial del equipo 'Casas Bajas F.S' en el partido
Tiene suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,1 % 65,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CALDESES2

Goles Goles

 • 122 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els seguidors del CALDESES2 contenien la respiració mentre en Miquel Pedrol s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
 • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Jørgen Fjellestad de CALDESES2 va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
 • 136 Minuto 44 (Gol evento especial inexperiencia rival): Tomasz Woronowicz va deixar patent la seva inexperiència al minut 44, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Dídac Hors va marcar sense oposició, posant el marcador a 3 - 2 per a CALDESES2.
 • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): CALDESES2 prenia la batuta de l'encontre al minut 72, quan en Jørgen Fjellestad va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 4 - 3 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
 • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Diego Paredes de CALDESES2 va aconseguir igualar el partit al minut 90, davant l'alegria dels aficionats: 5 - 5.

Ocasiones Ocasiones

 • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Diego Paredes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CALDESES2.
 • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El jugador local Fryderyk Bieszka per poc que no incrementa el marcador al minut 64. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Johannes Wallner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
 • 223 Minuto 98 (Ocasión por la derecha): CALDESES2 va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Dídac Hors en un 1 contra 1 amb el porter Johannes Wallner, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jørgen Fjellestad de CALDESES2 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Casas Bajas F.S

Goles Goles

 • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Casas van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Silvio Šeks va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
 • 161 Minuto 43 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Petri Suomela que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
 • 163 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 69 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Adrian Wunsch.
 • 164 Minuto 82 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Casas al minut 82. Angel Merino va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 4 - 4
 • 171 Minuto 85 (Gol por el centro): Casas agafava avantatge al minut 85 de joc en marcar el 4 - 5 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Cecilio Escalante amb mestria.
 • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): En Cecilio Escalante donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 101 el marcador reflectia el 5 - 6.

Ocasiones Ocasiones

 • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Adrian Wunsch va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

 • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Cecilio Escalante de Casas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
 • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Waldemar Łechtański de Casas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.