Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679124971

Copa 679124971 Información oficial sobre el partido 679124971 en Hattrick

09.06.2021 12:30:00

sants brasil Alineación oficial del equipo 'sants brasil' en el partido 1 - 6 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sants brasil Alineación oficial del equipo 'sants brasil' en el partido 1 - 2 xeroki's Alineación oficial del equipo 'xeroki's' en el partido
Tiene un resultado normal 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sants brasil

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): El brasil no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Davide Luigi Iannamorelli es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Honoriu Covaciu va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Alessio Molgora va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gunther Vandenhoudt no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cafer Nevit de brasil es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Blagoy Nakov de brasil amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

xeroki's

Goles Goles

  • 172 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de xerokis va ser finalitzada des de l'esquerra per Estanislao Valcarce al minut 18. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Emanuel Ionică va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 180 Minuto 32 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Patxo Leizargarate de xerokis va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 32.
  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Patxo Leizargarate va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 33 de joc. Rareş-Andrei Georgescu es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 4. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, xerokis va augmentar el seu avantatge a 1 - 5, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Giray Kadir, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 91 (Gol de penalti): Al minut 91 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de xerokis, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Patxo Leizargarate va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Erlan Esenberlin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.