Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679094014

Amistoso (Int., RC) 679094014 Información oficial sobre el partido 679094014 en Hattrick

02.06.2021 11:30:00

FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 2 - 4 FC Soesterduinpan Alineación oficial del equipo 'FC Soesterduinpan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC PaFF Alineación oficial del equipo 'FC PaFF' en el partido 4 - 1 FC Soesterduinpan Alineación oficial del equipo 'FC Soesterduinpan' en el partido
Tiene mala suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC PaFF

Goles Goles

  • 137 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 27 una excel·lent centrada de Jacques Dancet va arribar a Caleb Charles, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fredy Fuchs, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Wolves.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3, Jacques Dancet arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): En Yohann Sanson va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 32 quan Billy McManaman de Wolves gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yohann Sanson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Brandon Cornwell va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wolves se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yohann Sanson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Soesterduinpan

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36, Jirka Sandholm va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Soesterduinpan en aconseguir el 2 - 1.
  • 160 Minuto 48 (Gol de falta): Emil Schmied va empatar per a Soesterduinpan, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marek Komadowski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 2 - 3.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Al 84 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Soesterduinpan augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Giorgio Droomer es rifés el porter i marqués el 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ward Florentina.