Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 679091605

Amistoso (Int.) 679091605 Información oficial sobre el partido 679091605 en Hattrick

01.06.2021 19:15:00

s.c.ozierese Alineación oficial del equipo 's.c.ozierese' en el partido 0 - 1 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
s.c.ozierese Alineación oficial del equipo 's.c.ozierese' en el partido 2 - 0 Pixurritos Alineación oficial del equipo 'Pixurritos' en el partido
Tiene mala suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

s.c.ozierese

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Michelangelo Billi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Michelangelo Billi del s.c.ozierese ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Adriano Falsone va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de s.c.ozierese se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Adriano Falsone quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Pier Luigi Scapin va estar a punt de marcar al minut 56 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Adriano Falsone de s.c.ozierese va intentar batre la porteria rival al minut 60 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Pixurritos

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pixurritos va ser finalitzada des de l'esquerra per Albino de la Vega al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Pixurritos va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ecequiel Infanzón va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 23 (Ocasión de contra por la derecha): Sacha Airiau va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Pixurritos que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pixurritos, l'equip va recuperar la pilota al minut 62 i va contraatacar. En Lumír Šverma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Piñar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.