Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP  Log in Hattrick

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Snow_Kids (797629) - R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) » 679040597: T66/R5

Copa 679040597 Información oficial sobre el partido 679040597 en Hattrick

02.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 5

Si quieres ver los textos de los eventos en tu idioma, tendrás que identificarte en Hattrick.

Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 3 - 4 R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Snow_Kids Alineación oficial del equipo 'Snow_Kids' en el partido 1 - 1 R.C.D. Espanyol de Barcelona Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Espanyol de Barcelona' en el partido
Tiene suerte 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,5 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Snow_Kids

Goles Goles

 • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Roland Elek va donar a Snow_Kids un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
 • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Roland Elek va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Snow_Kids, Stirnir Björnsson, que va marcar, sense saber com, el 2 - 4.
 • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Francisco Maciel Gonçalves Abreu trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

 • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Snow_Kids va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Ian Bonito ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
 • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Snow_Kids va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Sebastián Long no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
 • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Stirnir Björnsson no va entrar per centímetres.
 • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Daantje Frerichs de Snow_Kids va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

R.C.D. Espanyol de Barcelona

Goles Goles

 • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Espanyol van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 26, quan Florică Gogoriţă va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
 • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Eduardo Manuel Cabrerizo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
 • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Dario Faria sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en David Burco que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!
 • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Dario Faria va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 67, i va fer pujar el 1 - 4 per a Espanyol.

Ocasiones Ocasiones

 • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): Rafael Sequeira va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Dario Faria que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.