Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ADC Loyola (123353) - Sensible F.C. (1366039) » 679040287: T66/R5

Copa 679040287 Información oficial sobre el partido 679040287 en Hattrick

02.06.2021 12:00:00
Copa: Temporada 66 / Ronda 5

Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido 1 - 0 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Juayua Alineación oficial del equipo 'Juayua' en el partido 0 - 1 Sensible F.C. Alineación oficial del equipo 'Sensible F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,5 % 0,5 % 89,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juayua

Goles Goles

  • 120 Minuto 34 (Gol de falta): Francisco Martín Cordido va donar a Juayua un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 15 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Sándor Lits que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El Juayua va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en 尤 (You) 群发 (Qunfa) va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Arnold Espinoza va intentar anar-se'n per velocitat al minut 21 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Juayua van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Arnold Espinoza va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Juayua, l'equip va recuperar la pilota al minut 50 i va contraatacar. En Fernando Miarons va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Juayua va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de 尤 (You) 群发 (Qunfa) va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Kuldeep Biswal de Juayua gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ionuţ David de Juayua es va guanyar la targeta groga merescudament.

Sensible F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 30 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Sensible tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Łukasz Płoszczyca ho va intentar al minut 30 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 287 Minuto 48 (Ocasión tiro lejano): Al minut 48 un refús amb el peu d'en József Meksz va anar a parar als peus del Andrija Tanasković que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yohann Chabane de Sensible va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.